Šokantna podvala

Bivši odbrambeni igrač Charlton Athletica i Glasgow Rangersa Madjid Bougherra doživio je šokantno iznenađenje nakon što je sa svojim prijateljem izašao van na piće.

Zvijezda Al-Fujairaha, kluba iz Ujedinjenih Arapskih Emirata, našla se na meti alžirske skrivene kamere, i to nakon što su režiseri showa došli na ideju da isceniraju Bougherrovu otmicu.  
Povodom situacije oko ISIL-a na arapskom podneblju, producenti tamošnje televizije organizovali su skrivenu kameru, u kojoj su ga oteli naoružani ekstremisti. 
Naime, Bougherru su oteli i s povezom preko očiju odveli u pustinju. 
Tamo su mu prislonili pištolj na glavu, a sve je izgledalo poprilično zastrašujuće. Samu otmicu vješto su odglumili glumci koji su scenu izveli u kafiću gdje je Bougherra pio kafu s prijateljem. 
Kako je u kafiću bilo ljudi, sama situacija je poprilično uznemirila sve prisutne, a alžirski 32-godišnji reprezentativac pokušao je smiriti goste, iako je i sam bio u velikom šoku. 
Na kraju je sve ispala samo loša šala koja ulazi u rubirku najstrašnijih prankova ikad, a u pustinji nakon što su mu skinuli povez s očiju, nasamareni nogometaš konačno je mogao odahnuti. Uvjerite se sami kako je to izgledalo: