NAJPOZNATIJI PAR

Cristiano Ronaldo (38) u januaru se pridružio Al-Nassru u Rijadu, a samo tri mjeseca nakon odlaska u Saudijsku Arabiju španski mediji javljaju o ljubavnoj krizi slavnog fudbalera i njegove partnerke Georgine Rodriguez.

Georgina (29), model i influencerica, sa Ronaldom je zajedno sedam godina, imaju dvoje zajedničke djece i još troje iz Cristianovih prijašnjih veza.

Kako prenosi njemački Bild jedan od najpoznatijih svjetskih parova prolazi kroz teške trenutke.

- Priča se da je Ronaldu dosta partneričinog ponašanja i da je njihova veza zbog toga u krizi - piše Bild pozivajući se na pisanje španskih medija.

Cristiano Ronaldo se navodno razočarao u Georginu, odnosno naljutio se na svoju partnericu zbog određenih stavova koje je manekenka ispričala o sebi u Netflixovom dokumentarcu "Soy Georgina".

Također, navodi se kako je Ronaldo ljut i zbog toga što je Georgina objavila fotografiju njihove luksuzne jahte koju su kupili 2020. godine.

Isto tako nagađa se da Georgina nije onakva kakvom se predstavila u dokemntarcu. Tose prije svega odnosi na to da je više zanima briga za sebe nego za Ronalda ili djecu, kao što je uvijek činila u prošlosti.

Par je prije godinu prošao kroz ozbiljnu krizu. U aprilu 2022. godine Georgina je bila trudna s blizancima, sin joj je umro na porodu, a preživjela je samo djevojčica.

Bild se na kraju pita da li je došao kraj ili će njih dvoje prebroditi i ovu ljubavnu krizu?

Izvor: Faktor/Bild