INSPIRIRANI ITALIJOM

Jennifer Lopez lansirala je liniju koktela nadahnutu ljetima na Capriju i talijanskoj obali pod nazivom Delola i trenutno je dostupna širom SAD-a.

Delola kanalizira "Lolu", njezin razigrani alter-ego koji uživa na suncu, dok još uvijek pronalazi ravnotežu u svim aspektima svog profesionalnog i privatnog života.

"Ovdje postoji mješavina Jenny iz kvarta i 'djevojke na jahti'”, kaže Lopez za Food & Wine.

Delolino početno lansiranje uključuje tri različita okusa: Bella Berry Spritz sadrži hibiskus, crveno voće i votku, dok Paloma Rose Spritz ima dašak cvijeta bazge. Obožavatelji Amara vjerojatno će gravitirati L’Orange spritzu, koji uravnotežuje gorke note klasičnog digestiva s okusima slatke marakuje. Kokteli su razvijeni u suradnji s veteranskom miksologinjom Lynnette Marrero.

"Lynette i ja smo srodne duše", objašnjava Lopez. "Odmah smo se složile jer smo oboje opsjednute svojim poslom." Lopez kaže da su već razgovarale o nekoliko drugih okusa za Delolu, od kojih bi neki mogli biti sezonski.

Dok su ravnoteža i pitkost ostali na prvom mjestu tijekom procesa razvoja, Lopez kaže da je estetika - način na koji svaka boca Delole izgleda, također bitna.

"Nisam željela limenku ili plastičnu bocu - htjeli smo ovo dizajnirati na vrhunski način koji djeluje elegantno i glamurozno", kaže ona.

Svaka boca Delole ukrašena je grbom koji je inspiriran grbom Bronxa gdje je Lopez odrasla, a na njoj su utisnuti lavovi i loza bršljana. Ukrašena grančicom ružmarina ili kriškom grejpa, Delola je, objašnjava Lopez, zamišljena kao jednostavna, ali glamurozna.

"Delola bi se trebala osjećati kao djevojka iz grada koja ide na talijansku obalu i najbolje se zabavlja plešući na stolovima i druži se s ljudima”, kaže ona smijući se.

Kao strastveni domaćin i zabavljač, Lopez se nada da će Delola - koja dolazi u bočicama od 750 ml i 350 ml - svaku večeru, proslavu rođendana ili ležerno okupljanje učiniti malo ljepšim.

Ona također želi da Delola privuče široku skupinu konzumenata, a ne samo one koji piju koktel svake večeri ili jako vole tequilu ili amaro.

"Nikad nisam previše pila. Dugo vremena uopće nisam pila. Ali ja sam vrlo specifična i htjela sam da Delola bude nešto što je lako preliti ledom i popiti", zaključila je.