ŠOKIRAO KOLEGU

Nicolas Cage u nedavnom intervjuu za Entertainment Tonight otkrio je da je zbog filma "Moonstruck" iz 1987. dobio nekoliko šamara od obožavatelja koji su rekreirali scenu iz filma.

Nicolas Cage je bio u više od 100 filmova, uključujući ostvarenja poput "Valley Girl", "Raising Arizona", "Leaving Las Vegas", "Adaptation" i brojne druge, međutim, jedan od njih je kod njegovih obožavatelja ostavio priličan utisak.

Naime, 59-godišnji oskarovac u razgovoru za Entertainment Tonight uoči premijere svog predstojećeg filma "Renfield" prisjetio se bizarnog incidenta s obožavateljima koji su bili oduševljeni njegovom romantičnom komedijom 1987. "Moonstruck", u kojoj je glumio zajedno s legendarnom Cher .

U filmu mu Cher govori: "Trgni se!", a potom ga ošamari. Cage je otkrio da su njegovi obožavatelji često rekreirali ovu scenu te da bi imali naviku da mu poput Cher viknu: "Trgni se" i ošamare ga.

"Dobio sam nekoliko šamara.I to je, znate, dio posla", rekao je Cage, čije je otkriće ostavilo njegovog kolege iz "Renfielda", Nicholasa Houlta, prilično šokiranog.

Nicolas u filmu "Renfield" reditelja Chrisa McKaya igra bijesnog grofa Drakulu. U ovoj modernoj priči o čudovištima o Drakulinom odanom slugi, Nicholas Hoult igra Renfielda, namučenog pomoćnika Drakule, najnarcisoidnijeg šefa u historiji.

Renfield je primoran da osigura plijen svom gospodaru i odgovori na svaki njegov izazov, koliko god ga to ponižavalo. Međutim, sada, nakon vijekova poslušnosti, Renfield je spreman da otkrije da li postoji život izvan sjenke Princa tame. Kad bi samo mogao da smisli kako da okonča svoju zavisnost.