USKORO U KINIMA

Dok su se Kansas City Chiefsi i Philadelphia Eagles sinoć borili na Super Bowlu, jedna od najgledanijih noći kada je riječ o sportu, ponudila je niz sadržaja među kojima su se našli neki od trailera za nadolazeće filmove u ovoj godini.

Milioni gledaoca NFL-a sinoć su imali priliku da u reklamnom dijelu pogledaju trailere za više filmova, a među kojima su neki imali i svoje premijerno prikazivanje kao što su filmovi "Creed III", "Fast X" i "Indiana Jones and the Dial of Destiny".

"Ant-Man and the Wasp: Quantumania"

Treći film u serijalu Ant-Man Marvel studija "Ant-Man and the Wasp: Quantumania" započinje petu fazu Marvelovog kinematografskog svemira uvođenjem Jonathana Majorsa kao Kanga Osvajača, negativca, kojeg je studio istaknuo kao novog velikog filmskog negativaca.

"Creed III"

Michael B. Jordan ponovno tumači svoju ulogu Adonisa Creeda i preuzima svoju prvu rediteljsku stolicu u filmu "Creed III", što čini deveti film u franšizi o Rockyju i prvi film serije u kojem se ne pojavljuje Sylvester Stallone kao Rocky Balboa.

"Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves"

U nadolazećem filmu, Chris Pine glumi lika Edgina koji okuplja tim koji će poduzeti epsku pljačku kako bi povratio izgubljenu relikviju u jednom od popularnih svjetova fantazije "Dungeons & Dragon".

"Scream VI"

Popularna franšiza "Scream" po prvi put ima radnju u New Yorku, a šesti nastavak vodi likove Sama i Taru te njihove prijatelje koji su se susreću s Kirby iz četvrtog nastavka kroz novo okruženje dok ih uhodi još jedan "Ghostface".

"AIR"

Ben Affleck i Matt Damon glume u filmu "AIR", koji se temelji na istinitoj priči i označava Affleckovu prvu režiju nakon filma "Live By Night" iz 2016. godine.

"Guardians of the Galaxy Vol. 3"

"Guardians of the Galaxy" u produkciji studija Marvel vraćaju se u trećem nastavku u kojem Star-Lord/Peter Quill, lika kojeg glumi Chris Pratt još uvijek tuguje zbog gubitka Gamore, koju glumi Zoe Saldaña prije nego što okupi ostatak grupe da ponovno obrani svemir.

"Fast X"

Deseti film u franšizi "Fast and Furious" vraća dugogodišnje zvijezde serijala Vina Diesela, Michelle Rodriguez, Sung Kanga, Ludacrisa, Jordanu Brewster, Tyrese Gibson i Nathalie Emmanuel za još jednu avanturu zaustavljanja zlikovca Charlize Theron Cipher.

"Transformers: Rise of the Beasts"

Ovo je sedmi nastavak akcijske franšize Transformersa, koji vraća nastavak u pogon za avanturu putovanja devedesetih. Kako navode u opisu, film uvodi potpuno novu vrstu Transformera u postojeću bitku između Autobota i Deseptikona na Zemlji.

"The Flash"

Ezra Miller glumi Barryja Allena u dugo očekivanom filmu "The Flash". Jedan od novih izvršnih direktora DC-ja James Gunn nedavno je rekao da je film vjerojatno jedan od najvećih filmova o superherojima ikad snimljenih.

"Indiana Jones and the Dial of Destiny"

Harrison Ford vraća se kao Indiana Jones koji vraća sat unatrag u 1944. godine uz pomoć nove tehnologije za smanjenje starenja, a prije nego što se vrati u 1969.godine kada se zapravo odvija glavna radnja filma.

Zahvaljujći prikazivanju u reklamnom dijelu Super Bowla, ovim filmovima se predviđa još veći uspjeh.