ŠOKANTAN SKANDAL

Prije godinu i pol Armie Hammer se našao u središtu skandala kada ga je više žena optužilo da im je slao uznemirujuće poruke uz brojne seksualne reference na kanibalističke činove.

Priča o ovom šokantnom skandalu koji je potresao američku, ali svjetsku javnost, bit će emitirana na Discovery+ već 2. septembra.

Trodijelni dokumentarac "House of Hammer" govori o emocionalnom zlostavljanju, manipulaciji i seksualnom nasilju Armija Hammera nad svojim bivšim partnericama.

U dokumentarcu otkrit će se kako njegove kanibalističke fantazije i seksualni fetiši nisu slučajni već su posljedica u najmanju ruku disfunkcionalne obiteljske situacije.

Podsjećamo, njegova bivša djevojka Courtney Vucekovich nakon što se javila žena koja je željela ostati anonimna, kazala je da je i njoj glumac često govorio koji dio njenog tijela bi volio pojesti.

"Rekao mi je da mi želi slomiti rebro, izroštiljati ga i pojesti", kazala je tada u ekskluzivnom intervjuu za Page Six 30-godišnja direktorica tvrtke Flashhd iz Dallasa.

Nakon svega, glumac Armie Hammer prijavio se na liječenje. Potražio je pomoć zbog problema s drogom, alkoholom i seksom, a optužbe o kanibalizmu je odbacio.