ŽIVOT PIŠE DRAME

"Ne znam kako sam živa", bile su prve riječi Argentinke koja se onesvestila na jednoj stanici metroa u Buenos Ajresu i pala pod voz u pokretu.

Ceo incident zabilježile su nadzorne kamere, pa se i svi ostali isto pitaju - zaista, kako je uspjela da ostane živa?

Žena, koju su mediji predstavili samo kao Kandelu, izgubila je ravnotežu i pala sa platforme na metro stanici "Independence" u Buenos Ajresu, u Argentini.

Na snimku iz aprila, koji je sada postao popularan na društvenim mrežama, vidi se kako Kandela polako gubi ravnotežu, naginje se napred i tetura ka vozu koji u tom trenutku pristaje u stanici.

Žena je imala "sreće" jer je pala u procep između dva vagona i završila na šinama, a posmatrači koji su se zadesili na licu mjesta ostali su u šoku.

Kandela je nekim čudom ostala živa i dok su se putnici gomilali okolo, ona je sela, a potom i legla na platformu prije nego što su je u invalidskim kolicima odvezli u kola hitne pomoći.

Kada se oporavila ispričala je lokalnim medijima da joj je naglo pao pritisak i da se onesvestila.

"Pokušala sam da upozorim osobu ispred sebe, ali se ničega više ne sjećam, čak ni onog trenutka kada sam pala pod voz. Ne znam kako sam živa. Još uvijek pokušavam da shvatim sve to", rekla je ona.