:)

Iznimno zanimljivo iskustvo s benzinske postaje iznijela je jedna Splićanka na Facebook grupi "Policija zaustavlja Split i okolica".

Njenu objavu prenosimo u cijelosti:

"Večeras iza posla oko 21 sat, išla na Lukoil naliti goriva. Ja na kasu za platiti, kartica odbijena. Što ću, što ću... Nazad u auto po mobitel i osobnu i pitam radnicu unutra gdje mi je najbliži bankomat, da ići dignuti keš i ostaviti joj osobnu i mobitel dok se ne vratim.

Čuje to momak koji je bio unutra i kaže 'Imaš u Jokera, a koliko si ulila'. Ja mu kažem i on na to govori 'platit ću ja'.

Ja u šoku, kažem ma ne treba, hvala ti, ić ću do bankomata. Kaze 'Lipo san ti reka, aj ća, platit ću ja'. Ja govorim - hajde onda sa mnom do Jokera da ti vratim pare. Kaže 'neću, lipo san ti reka da ću platit ja'.

Joj, propala sam u zemlju od srama i ja kažem - daj nekako ti se moram zahvaliti, a on je odgovorio 'ništa mala, ne moraš nego sidni u auto i idi ća'.

Sjedila sam u autu ispred kuće pet minuta od šoka da još ima dobrih ljudi. Ovim putem mu se javno zahvaljujem, uljepša mi je dan iako mi je i dalje neugodno do zla boga...", podijelila je Splićanka svoju priču s javnosti, prenosi Dalmacija Danas.