OBJAVLJEN JE I SNIMAK

Glumac Alec Baldwin snimljen je ispred kuće redatelja Woodyja Allena na Manhattanu u New Yorku, gdje je verbalno nasrnuo na Jona Levinea, novinaraNew York Posta.

Novinar je uočio glumca i njegovu suprugu ispred kuće slavnog redatelja te odmah izvadio telefon i počeo ga snimati.

"Gospodine Baldwin, što vas dovodi u New York?", upitao je novinar, no Alecova supruga Hilaria zamolila ga je da ode.

Novinar je to izignorirao i nastavio snimati i postavljati pitanja, što je razbjesnilo Baldwina.

"Ne smijete fotografirati ispred nečije privatne kuće", kazao je i mahnuo rukom u kojoj je držao kišobran prema Levineu tjerajući ga nazad na pločnik.

Hilaria je brzo reagirala i uhvatila muža kako sukob ne bi prerastao u fizički.

"Ovo je javno vlasništvo", doviknuo je novinar Levine, dok mu je Hilaria i dalje uporno ponavljala: "Odlazi, prestani!".

"Zar stvarno niste povukli okidač? Vjerujete li da je pištolj opalilo bez da ste povukli okidač? Je li zbilja bila riječ o kvaru?", nastavio je novinar postavljati pitanja no Baldwin nije ništa odgovorio.

Podsjećamo, Baldwin je nedavno dao detaljan intervju o snimanju filma "Rust" te je zaplakao odgovarajući na pitanja zašto je uperio pištolj u kinematografkinju Halynu Hutchins te je rekao da ranije nije čuo nikakve pritužbe za sigurnost na snimanju.

Baldwin je rekao voditelju Georgeu Stephanopoulosu da nema šta da krije i da ne osjeća krivicu zbog incidenta.

"Neko je odgovoran za ono što se dogodilo", rekao je, "I ne mogu reći ko je to, ali znam da nisam ja."

Hutchins je ubijena na setu vesterna 21. oktobra nakon što je pogodio metak dok se pripremala za scenu, a istraga je još uvijek u tijeku.