Fotografija mjeseca

Policajac iz Nju Džersija je uhvatio jednomjesečnu bebu koja je pala sa balkona na drugom spratu.

Policija je odgovorila na poziv da je dijete u opasnosti i pronašla je muškarca koji prijeti da će baciti bebu, rekao je gradonačelnik Stiven Fulop u objavi na Instagramu.

Policajci su krenuli u pregovore, ali “na kraju je čovjek ipak bacio jednomjesečnu bebu sa drugog sprata zgrade”, rekao je gradonačelnik.

Policajac Eduardo Matute uhvatio je bebu koja nije fizički povrijeđena, saopštilo je tužilaštvo okruga Hadson, prenosi CNN.

Tužilaštvo je takođe pohvalilo Džozefa Kejsija i komandanta Majkla Mekkerija zbog njihovih “postupaka i hrabrosti” u odgovoru na incident.

„Posebno želimo da se zahvalimo na hrabrosti pregovaraču Džozefu Kejsiju, kao i policajcu Južnog okruga Eduardu Matuteu koji je bezbjedno uhvatio bebu nakon što je pala sa drugog sprata balkona, i komandantu policije kapetan Majklu MekKeriju. Hvala vam, gospodo”, pisalo je u zvaničnoj Tviteri objavi.

Muškarac je uhapšen, a istraga je u toku. Beba je iz predostrožnosti prevezena u lokalnu bolnicu, a kasnije je otpuštena, rekla je ona.

Autor: Noizz