Užas u Paragvaju

Na zastrašujućem videosnimku s nadzornih kamera vidi se kako u petak u ranim jutarnjim satima u Pedro Juan Caballeru, u Paragvaju, trogodišnju Luz Maidu odvodi muškarac koji će je kasnije silovati i ubiti.

Njena majka Aurelia Salinas (42) prodala ju je svom dečku dileru u zamjenu za drogu u vrijednosti od 11 eura! Nešto više od 24 sata kasnije Luzino krvavo tijelo pronađeno je u napuštenoj kući.

Policija nije imenovala napadača, ali poznato je da je on silovao i ubio trogodišnjakinju. Njezino maleno tijelo pronađeno je umotano u majicu. Nalazilo se na krevetu napuštene kuće, piše Daily Mail.

Bijesni mještani navodno su pokušali linčovati njenu majku nakon što je policiji priznala što se dogodilo. Njezin je dečko kasnije priznao ubistvo, javljaju lokalni mediji. Više od 300 mještana prisustvovalo je Luzinoj sahrani, a neki su susjedi spalili kuću u kojoj je pronađeno tijelo ubijene curice.

Aurelia Salinas ima još sedmero djece, uključujući 12-godišnju djevojčicu za koju je navodno dopustila da je seksualno zlostavlja 30-godišnji muškarac.