NOVOGODIŠNJA PORUKA

Nakon novogodišnjeg obraćanja ruskog predsjednika Vladimira Putina iza kojeg su navodno stajali predstavnici vojske Ruske Federacije, pojavile se fotografije na Twitteru koje otkrivaju zanimljive detalje.

Svake godine nekoliko minuta prije nove godine na svim tv kanalima prenosi se obraćanje ruskog predsjednika sa čestitkama za građane Rusije. Tradicionalno, iza predsjednika tokom obraćanja nalazi se Kremlj.

Međutim, ove godine Putin se obratio građanima iz sive sale, a iza njega su stajali vojnici iz vojske Rusije što je sam potvrdio tokom svog govora.

Danas se na društvenim mrežama pojavile fotografije koje otkrivaju zanimljive detalje o jednoj od žena koja se nalazila iza predsjednika tokom novogodišnjeg obraćanja.

Korisnici društvenih mreža su primijetili da žena s plavom kosom pojavljuju se na mnogim događajima i uvijek je blizu predjsednika. Sada je bila predstavljena kao vojnikinja ruske flote. Pojavljivala se i u na ribarskom brodu. A nakon toga pojavila se u kadru pored Vladimira Putina u crkvi gdje je bila jedna od vjernika koji su došli u crkvu.

Poznato je da pored predsjednika uvijek pojačano osiguranje, ali postavlja se pitanje da li predsjednik ne vjeruje svojim vojnicima, pa stoga umjesto njih postavlja provjerene statiste?