Zanimljiv jutarnji program dočekao je jučer gledatelje Radiotelevizije Srbije. Prilikom javljanja uživo oko 6 sati ujutro iz Beograda reporterku RTS-a dočekalo je neugodno iznenađenje.

Nepoznati muškarac našao se u njenoj blizini i napravio show pred kamerom. Za vrijeme javljanja uživo upao je u kadar i ispred novinarke prolio piće. Ona je sve vrijeme ostala pribrana.

"Evo, i ovo se događa u programu uživo. Nema veze, mi nastavljamo svoju priču", rekla je te nastavila pričati o svojoj temi. No muškarac je nastavio ometati njeno javljanje uživo.

"Srbija je go**o od države. Pi*ka vam materina srpska, fašistička država", govorio je muškarac.

Iako ga je novinarka pokušala ignorirati, nakon izgovorenih psovki rekla je "uključit ćemo se nešto kasnije". Na ostatku snimke vidi se kako se muškarac naposljetku udaljava od novinarke.

Video se brzo proširio društvenim mrežama, a mnogi čestitaju novinarki na pribranosti i profesionalizmu tijekom ovog incidenta.

"Manijak je brzo uhapšen. Svaka čast novinarki na profesionalizmu", "O Bože, pijan?", "Kakav debil. Treba ga deportirati ako mu se ne sviđa i mrzi sve", "Čovjek je bolestan", "Nadam se da je policija odradila svoje", neki su od komentara, prenosi Index.

Bilo je i onih koji podržavaju ovo ometanje programa.

"Zna li se ko je dobri čovjek?", "Sve je objasnio", "Lik je sve u pravu", "Majstor", komentirali su neki.