Govorio loše o Vučiću

Tokom gostovanja u jutarnjem programu televizije K1, lider pokreta Oslobođenja Mlađan Đorđević ušao je u sukob s urednicom i voditeljicom programa Jovanom Joksimović. Nakon što mu ona nije dozvolila da "loše" govori o Aleksandru Vučiću, Đorđević je počeo da govori o tome da je prodaja Tanjuga sporna, da se zna kako je kupljen i da se on "ne zakopčava na leđa". Tokom razgovora Jovana Joksimović je više puta rekla Đorđeviću da treba da ga bude sramota i da će da ga izbaci iz emisije, da ne može da govori van teme. To je na kraju i uradila. Pogledajte kako je tekao razgovor.

U trenutku kada je Đorđević počeo da govori loše o predsjedniku Srbije Aleksandru Vučiću, Jovana Joksimović mu je rekla da to ne može da radi jer on nije tu. Uslijedila je reakcija Đorđevića.

-Pa nije on čovjek koji nije ovde, on je čovjek koji je u frižideru, čaši, svuda oko nas, rekao je Đorđević.

Na kostataciju voditeljice Jovane Joksimović da kod nje nije, Đorđević je odgovorio:

"Kako nije kod vas. Nije u ovoj televiziji kod vas. Pa znate li vi šta je ova televizija i čija je ovo televizija. I nije ovo isto. Hoćete to da mi kažete. Tanjug ste tek tako kupili, dobili... To hoćete da mi kažete. Pa šta mislite da se ja zakopčavam na leđa?"
  Hoću da vam kažem da treba da vas je sramota, izjavila je Joksimović

On je dodao:

"Pa vas treba da bude sramota.Zato što ste u nekom sistemu koji uništava ovu zemlju.I dičite se time."

- Sad ću da vas izbacim napolje, izjavila je voditeljica.

Đorđević: Pa ne možete vi mene da izbacite

Joksimović: Pa mogu, reklame i napolje.

Đorđević: Šta hoćete da branite ovog izdajnika, i tako to...

Joksimović: Sram vas bilo.

Đorđević:  Ja imam pravo da kažem šta hoću.Ograničavate meni da govorim. Šta je meni Čanak problem. Meni je Aleksandrav Vučić problem.

Joksimović: Jeste dobili priliku da odgovarate na neku temu?

Đorđević: I šta vi sad mene utjerujete da ja govorim šta mogu a šta ne...

Joksimović: Ja vam kažem šta je tema. Da ste imalo pristojni znali biste da kad vas neko pozove na neku temu i razgovarate... kažem vam da ne možete da pričate ni o kome da je izdajnik.

Đorđević: Ko ste vi da mi zabranite?

Joksimović: Šta sam ja? Urednik emisije... I vi meni pričate kako je kupljen Tanjug i kako se ne zakopčavate na leđa. Ma sram vas bilo.

Đorđević: Ma sve će se to jednog dana otkriti, šta ste radili...