I toga ima...

Sadri Korteshi iz kombinata u Tirani kaže da je on otac velikog broja djece u Albaniji. U životu je imao 13 partnera, ali se ženio samo dva puta.

Od 63 djece koje ima, kaže da je po dva puta postao djed. Dakle, može biti preko 120 unučadi.

"Zakonito sam imao dvije žene, a imao sam mnogo djevojaka u svakom gradu Albanije", kaže Korteshi.

“Imam 63 prave djece, ali mi nedostaju činjenice i dokazi sa tehničko-pravnom dokumentacijom, na svoje ime imam 4 djece, 3 sa jednom ženom i 1 sa prvom suprugom. Imam 55 sinova i 8 kćeri”, rekao je on.

Što se tiče toga kako ga zovu druga vanbračna djeca, rekao je da ga zovu striko i da samo njihove majke znaju da su to njegova djeca.

“Zovu me striko, s nekima sjednem i popijemo kavu i kažu mi: striko Sadriu, ti si jako kulturan, imaš puno obrazovanja... Samo njihove majke znaju da su moja djeca. One ponekad zaplaku, ali ja namignem i kažem im da ostanu mirne, nema problema“, nastavlja Korteshi.

U međuvremenu kaže da njegova djeca koju ima iz dva braka znaju da je imao mnogo djevojaka, ali ne i da je otac toliko djece.

“Oni znaju da sam imao mnogo djevojaka, ali ne i da sam toliko puta otac”, kaže Korteshi.

Dodao je kako djeci do smrti ne namjerava reći ko su im braća i sestre.

"Onog dana kada melek smrti dođe k meni, reći ću svojoj djeci koja su ima braća i sestre", rekao je Korteshi.

Otac 63 djece danas živi sam, djeca koju je sam odgojio otišla su u Francusku. Kaže da nikada neće napustiti Albaniju dok ne dobije imovinu koja pripada obitelji Korteshi.