ŽIVOT MI JE PAKAO

Tridesetogodišnji Albanac prijavio se u policijsku stanicu kako bi ga smjestili u zatvor, jer mu je život, kaže on, u porodičnoj kući sa suprugom i njenom porodicom neizdržljiv, objavili su karabinijeri, prenosi B92.

Albanac koji je živeo u mjestu zvanom Gvidonija Montechelio blizu Rima kazao je da "ne može više da izdrži prisilni život sa svojom suprugom", objavili su karabinijeri iz susjednog grada Tivolija.

"U očaju je odlučio da pobegne i da se prijavi karabinijerima. Hteo je da pobjegne od supruge i da služi kaznu u zatvoru", dodali su karabinjeri.

Muškarac je osuđen na kućni pritvor već nekoliko mjeseci zbog zločina povezanih s drogom i takvu kaznu bi trebalo da služiti nekoliko godina, rekao je kapetan Franchesko Giakomo Ferante iz Tivolija.

Međutim, kapetan je dodao da mu je "život postao pakao" i "ne može više da izdrži da bude u porodičnoj kući", pa "želi da ide u zatvor".

Kada se prijavio karabinijerima, muškarac je uhapšen zbog kršenja kućnog pritvora, te su pravosudne vlasti naredile da ga smjeste u zatvor.