Desetine povređeno

Prema najnovijim informacijama šestero je poginulih u razornom zemljotresu koji je danas pohodio Hrvatsku.

Poginuli su 12-godišnja djevojčica u Petrinji, 20-godišnji mladić iz jedne kuće, djed iz druge te otac i sin iz iste kuće u Majskim Poljanama kod Gline, potvrdila je za Index dogradonačelnica Gline Branka Bakšić Mitić.

Hrvatski mediji pišu da je preminula još jedna osoba u Majskim Poljanama. Jedna osoba se bori za život.

Prema posljednjim informacijama, u razornom zemljotresu koji je danas pogodio Hrvatsku, umrlo je petero ljudi, desetine je povrijeđenih, a psi pretražuju ruševine.

Podsjećamo, područje Petrinju je iza podneva pogodio jaki potres! Magnituda je bila 6,2 Richtera. Osjetio se u cijeloj regiji. Uslijedilo je još niz zemljotresa. Među poginulima je djevojčica. Desetine je povrijeđenih.

U Majskim Poljana umrlli su otac i sin, javila je dogradonačelnica Gline Branka Bakšić Mitić. Rekla je i da je ranije preminuo i stariji čovjek koji je živio s jednom ženom. Ona je preživjela, izvukli su je iz ruševina.

Kako javlja Index.hr, prema najnovijim informacijama petero je poginulih a stradali su mladić, djed, otac i sin. Nažalost, stradali su 12-godišnja djevojčica u Petrinji, 20-godišnji mladić, muškarac te otac i sin u Majskim Poljanama kod Gline, potvrdila je za Index dogradonačelnica Gline Branka Bakšić Mitić.