Srbija se

Zvaničnik Socijalističke partije Srbije Zoran Anđelković pozvao je Srbe sa Kosova i iz Srbije da masovno svjedoče protiv optuženih lidera OVK, a glavni urednik portala Kosovo Onlajn Miloš Garić istakao je da svi koji imaju dokaze, koji su na bilo koji način oštećeni, mogu da učestvuju u sudskom ročištu, piše danas portal Reporteri.

"Pozivam sve porodice, rudare iz Belaćevca, njihove prijatelje i porodice da napišu izjavu. Ako ne žele da je daju agencijama za sprovođenje zakona, neka predaju Centru za mir i toleranciju, a mi ćemo naći način da to pošaljemo Specijalnom tužilaštvu. Neka predaju izjave ili našim organima ili Centru za mir i toleranciju i mi ćemo se pozabaviti njima“, rekao je Anđelković u emisiji "Novo Jutro“ na TV Pink, prenosi Reporteri.

Dodaje se da je u ovu emisiju pozvan i Miloš Garić, urednik sajta Kosovo Onlajn, za koga Reporteri u tekstu navodi da je propagandni.

"U Srbiji je stvorena prilika, ovo je najavljeno pre nekoliko dana, svi koji imaju dokaze, koji su na bilo koji način oštećeni, mogu da učestvuju na sudskim ročištima”, rekao je Garić.

Izvor: Reporteri