S obzirom da naša redakcija svakodnevno dobija brojne pozive od strane učenika i roditelja u vezi sa studiranjem na Tuzlanskom univerzitetu u BiH, obavještavamo javnost da Muhamed Abdurahmanović, direktor firme "Industruja Elektro-metalike" sa sjedištem u Prištini, na naše svakodnevno insistiranje povodom konkretizacije dogovora sa budućim studentima o njihovom daljem školovanju, nije dostupan.


Portal info-ks.net je kao informativni glasnik bošnjačke zajednice na Kosovu je samo želio pomoći svojim sunarodnicima, tj. učenicima i budućim studentima informišući ih o mjestu i vremenu održavanja sastanka i evidencijom zainteresovanih, te je samim održavanjem sastanka naš angažman završen.
 
Od posljednjeg sastanka kome su prisustvovali roditelji i učenici sa Muhamedom Abdurahmanovićem mi nismo imali nikakav kontakt sa njim. 

Redakcija Info-ks ovim putem želi samo da da do znanja kakva je situacija, pošto smo spletom okolnosti prenjeli želju Abdurahmanovića da stipendira petero Bošnjaka iz Prizrena u Tuzli i u sjedište naše redakcije smo evedentirali zaintersovane.

Redakcija

{jcomments on}