Jutros oko 3.00 sata u Prizrenu je osumnjičeni muškarac nakon što je provalio u jednoj prodavnici i odnio paket cipela, nekoliko neonskih lampi i još neke predmete, pozvao je taksi vozilo da bi se prebacio u pravcu Žura, saopšteno je iz policije.

Krađu je primjetio jedan građanin i odmah obavjestio policiju u Prizrenu, koja je odmah reagovala i uhapsila osumnjičenog.

Ukradeni predmeti biće vraćeni vlasniku prema predviđenoj proceduri.

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Istražni policajci iz Prizrena identifikovali su i uhapsili osumnjičenog L. Bushatija, koji je prije dva dana u apoteci “Vita“ u Prizrenu,  pod pretnjom nožem, od radnice oteo mobilni telefon i pobjegao u nepoznatom pravcu.

Istražitelji su uspjeli da pronađu telefon i vrate ga vlasniku, a osumnjičenom je određeno policijsko zadržavanje.

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Policijski istražitelji policijske stanice u Prizrenu su identifikovali dvojicu osumnjičenih, koji su 13. oktobra ove godine fizički napali jednog zlatara i tom prilikom mu oteli tašnu sa zlatnim nakitom u vrijednosti od 30.000 eura.

Istražitelji su pronašli tašnu sa nakitom, koju će vratiti vlasniku.

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Policijski istražitelji sektora protiv privrednog kriminala su uhapsili dvojicu osumnjičenih zbog falsifikovanja potvrde koju izdaje policija a u vezi sa kriminalnom prošlošću.

Prema prvim informacijama, sumnja se da je osumnjičeni podnio zahtjev za vizu države u šengenskoj zoni i znajući da ima kriminalnu prošlost, falsifikovao je potvrdu izdatu na ime njegovog brata.

Uz konsultaciju sa tužiocem, dva brata se nalaze u pritvoru, stoji u saopštenju iz direktorijata Regionalne policije.