Vanredna situacija!

Jučerašnje veče nije bilo nimalo mirno u gradu Prizrenu. Dogodila su se četiri teška incidenta, gdje je više osoba povrijeđeno.

Prije gradske vanredne situacije dogodio se pokušaj ubistva, gdje je došlo do tuče između 15 osoba, pri čemu su povrijeđene četiri osobe.

"Policija u Prizrenu, zajedno sa Državnim tužilaštvom, izvršila je uviđaj i slučaj tretira kao 'ubistvo u pokušaju'".

U ovoj tuči učestvovalo je 15 osoba, za koje se sumnja da su koristili vatreno oružje, oštre predmete i metalne šipke. Po nalogu državnog tužioca, 9 osoba je zadržano do 48 sati, dok su 3 osobe na liječenju u Regionalnoj bolnici Prizren, dok se jedna osoba nalazi u Kliničkom centru u Prištini, nakon što je zadobila teške povrede od ranjavanja vatrenim oružjem.

"Cijela ova tuča dogodila se negdje oko 01:16, iza ponoći. Policija, forenzička ekipa, istražitelji su odmah izašli na lice mjesta, a sve radnje u ovom slučaju su u koordinaciji sa Državnim tužiocem”, rekao je za IndeksOnline portparol policije za region Prizrena, Vesel Gashi.

Još jedna tuča se dogodila na izlazu iz Prizrena u Mamuši, gde se nekoliko ljudi potuklo tvrdim predmetima.

U izvještaju policije stoji: “Došlo je do tuče između deset muških osoba”. Prilikom tuče korišteno su tvrdi predmeti i vatreno oružje, uslijed čega je osumnjičeni muškarac zadobio prostrelne rane noge. Uhapšeno je šest osumnjičenih koji su odlukom tužioca privedeni, osim osumnjičenog koji je na liječenju. Slučaj se istražuje.

IndeksOnline saznaje da jučerašnje veče tu nije završilo, došlo je do još jedne tuče nekoliko osoba u noćnom klubu "Skenderbeg". U ovoj tuči su korišćene i palice.

Dok se u "srcu" grada, u "Šadrvanu", dogodila saobraćajna nesreća.

Izvor: IndeksOnline/info-ks.net