Gradonačlnik Totaj s opštinskim direktorima

Gradonačelnik Prizrena Shaqir Totaj održao je u utorak redovni nedjeljni sastanak s opštinskim direktorima.

Nakon sastanka, glasnogovornica opštine Jona Hoxha je medije upoznala sa izvještajima direktora o jednonedjeljnim aktivnostima odjela koje vode i planiranju za naredne dane.

Na sastanku sa gradonačelnikom direktor Socijalne zaštite izvijestio je o raspodjeli drva za ogrjev za 150 porodica šehida, ratnih invalida i porodica sa socijalnom pomoći. Nastavlja se raspodjela drva i za ostale porodice iz ovih kategorija, saopštila je glasnogovornica Hoxha.

U izvještaju direktora javnih službi najavljen je visok intenzitet realizacije kapitalnih projekata, gdje se do kraja ove godine očekuje završetak brojnih infrastrukturnih projekata, a to je preko 40 projekata koji su već u toku na cijeli teritorij opštine gdje se sprovode, rekla je glasnogovornica Hoxha.

Dok je u izvještaju direktora za kulturu, omladinu i sport najavljeni intenzivniji radovi na obnovi Sportskog centra "Sezai Surroi" i na sportskom igralištu u školi Gjonaj. Počelo se i sa preuređivanjem svlačionica stadiona "Pëparim Thaçi", kao i nastavak radova na renoviranju Doma kulture "Xhemajli Berisha", najavila je Jona Hoxha. 

Izvještaj gradonačelniku Totaju su podnjeli i ostali prisutni opštinski direktori.