Pod prijetnjom oružjem

Policija Kosova traga za dvije osobe osumnjičene zbog pljačke u kancelarijama KEDS u Prizrenu iz koje je ukradeno više od 117.000 eura.

Kako je saopštila policija, osumnjičeni su uz prijetnju oružjem uspjeli da ukradu iznos od 117.272,86 eura.

“Policijskoj stanici Prizren prijavljen je slučaj razbojništva u kancelarijama KEDS. Nadležne policijske jedinice su odmah izašle na lice mjesta i preduzele neophodne istražne radnje. Dvojica osumnjičenih pod prijetnjom oružjem uspjeli su da ukradu sumu novca od 117.271.86 eura. Povodom incidenta, policijski službenici Regionalnog istražnog odeljenja intenzivno su radili na otkrivanju identiteta ove dvojice osumnjičenih. Uprkos uloženim naporima, do sada nije bilo moguće identifikovati osumnjičene”, kaže se u saopštenju policije.

Dodaju da je u cilju što bržeg otkrivanja lokacije osumnjičenih u predmetu i njihovog identiteta, tužilac izdao Odobrenje za objavljivanje fotografija i video zapisa snimljenih sigurnosnim kamerama.

Policija je zamolila za saradnju i pozvala građane da ukoliko imaju bilo kakvu informaciju, ili znaju nešto o lokaciji osumnjičenih, jave Regionalnoj policiji u Prizrenu, ili bilo kojoj policijskoj stanici na Kosovu.