Pokušaj samoubistva

Težak događaj dogodio se u nedjelju u Prizrenu, gdje je žena pokušala sebi oduzeti život.

Izvori lista Sinjali iz Hitne pomoći su rekli da su primili pozive za pomoć, jer se sumnja da je žena životno ugrožena.

Dolaskom na mjesto događaja liječnička ekipa je uvidjela da si je 35-godišnjakinja prerezala vene s namjerom da izvrši samoubistvo, ali je zahvaljujući intervenciji liječnika preživjela i nalazi se van životne opasnosti.

O slučaju je obaviještena i Policija Kosova, koja je izašla na lice mjesta, gdje je obavila razgovor sa suprugom žrtve i njezinom zaovom.

Sinjali doznaje da se sumnja da se cijeli incident dogodio kao rezultat prepirke bračnog para, jer suprug nije dopustio ženi da posjeti sestru. 35-godišnjakinja je odlučila otići tamo, a čim se vratila kući, izbila je svađa između para.

Kasnije, nakon što su se suprug i njegova sestra vratili kući, nakon što su zajedno bili vani, čuli su viku 35-godišnjakinje, a kada su otišli do nje vidjeli su da se ozlijedila.

Policijski istražitelji obavili su i razgovor sa žrtvom, koja je izjavila da je cijeli motiv koji ju je potaknuo na ovaj čin svađa sa suprugom te je izjavila da je u teškom emocionalnom stanju zbog toga što ona i suprug nemaju djece.

Po nalogu tužitelja pokrenut je slučaj "Pokušaj samoubistva".