Policija Kosova

Jedinica za borbu protiv trgovine narkoticima u Prizrenu, uhapsila je u srijedu tri osobe, zaplenivši manju količinu narkotika i oružje, ali je dvoje pušteno u međuvremenu.

Oni su u srijedu uveče zaustavili vozilo "Golf 4", ne navodeći za javnost i kojih registarskih oznaka, u kojem bilo je troje muškaraca. Tokom kontrole pronađeni su i privremeno oduzeti: 7,19 grama opojne supstance za koju se sumnja da je marihuana, nož, paket rizle i tri mobilna telefona.

Muškarci su privedeni u policijske prostorije. Izvršen je potom pretres kuće i pratećeg objekata jednog od osumnjičenih – F. A., gdje je zaplenjeno: 8,49 gr opojne supstance za koju se takođe sumnja da je marihuana, pištolj M 57 7,6 mm, sa jednim šaržerom i tri metka, gasni pištolj „Class Magnum“, tri metka nepoznatog kalibra, skakavac, pendrek, najlonska vreća sa malim praznim kesama, paket sa rizlom, crni metalni boker.

Osumnjičenom F.A. određen je 48 časovni pritvor, dok su druga dvojica pušteni. Slučaj istražuje nadležna jedinica za borbu protiv trgovine narkoticima u ovom rejonu.