Na današnjoj vanrednoj sjednici SO Prizren, sazvanu od strane njenog predsjedavajućeg, Sulltana Badallija, raspravljalo se o jedinoj tačci dnevnog reda: "Pojašnjenje povlačenja značajnog iznosa sredstava iz budžeta Opštine Prizren iz Ministarstva

Radi se o 5,5 miliona eura “dobrovoljnog suficita” za tekuću 2020. godinu, koje je Ministartsvo za finansije  povuklo, jer nije još uvijek izglasan budžet Opštine Prizren.
Na sjednici Skupštine od strane odbornika padale su uvrijede na račun lokalne vlade, kako su neki odbornici opozicije istakli, "najlošije do sada". 
Četiri odbornika iz bošnjačke zajednice su danas bili ujedinjeni po pitanjima vezanih za bošnjačke projekte.                            
"Mi, odbornici iz bošnjačke zajednice, nismo zadovolljni udaljavanjem pet ipo miliona iz Budžeta Opštine. Ovim nerazumnim potezom uskraćeno nam je nekoliko važnih projekata. U vrijeme kada je zemlja pogođena pandemijom, mi gasimo neke važne projekte za našu zajednicu. Umjesto da nagradimo naše građane, mi ih kažnjavamo. Povlači se novac kao da ga nemamo gdje utrošiti?!", iznijeli su svoje neslaganje i čuđenje odbornici Azem Durmiši i Edis Aljilji. 
Sjednica je i ovoga puta završena bez usaglašavanja stavova oko izglasavanja Budžeta opštine, a vremena je sve manje.