Postoji veliki broj nepravilnosti!

U konačnoj listi okončanja budžetskih troškova za 2012. godinu, koja navodi imena poslanika koji dobijaju dnevne kompanzacije za putovanja, nije se promjenilo nijedno ime sa liste naknada, koje su poslanici dobili u prethodnoj 2011. godini, bez obzira što je administracija Skupštine obećala u to vrijeme da će uraditi detaljnu istragu opravdanosti zahtjeva za dnevnice dužnosnika u zemlji.

Prema pisanju lista "Kosovo Sot" podugačka lista poslanika Skupštine Kosova, koji iskorištavaju pravo na nadoknadu, na osnovu zakona na snazi, za dnevnice za putne troškove od mjesta stanovanja radi prisustvovanja radu u grupama Skupštine Kosova pronašli su da jedan broj ovih poslanika dobijaju kompenzacije za putovanja bez zasluga, pošto oni de fakto žive i rade u Prištini, bez obzira na porijeklo iz druge opštine na Kosovu.
Na listi od 75 poslanika, kojeg je osigurao list “Kosova Sot” veliki broj je bio osumnjičen i započeta je istraga od strane Skupštine koji od njih je podnio neosnovan zahtjev za kompenzaciju, pošto je doznato da žive u Prištini i dobijaju dnevnice za putovanja iz različitih regiona na Kosovu.