Poslanik VV-a

Poslanik Pokreta Samoopredjeljenje Eman Rahmani, govoreći o audio-snimcima na kojima šefica poslaničke grupe Pokreta Samoopredjeljenje Mimoza Kusari-Lila razgovara sa bivšim potpredsjednikom Srpske liste Milanom Radoičićem, kazao je da ga Kusari-Lila ne predstavlja ni politički, niti ideološki, prenosi Reporteri.

"Kusari-Lila me ne predstavlja kao poslanika. Ona je šef poslaničke grupe koju je predložio predsjednik. Dobila je glas većine poslanika i kao takvu odluku sam poštovao. Što se tiče ideologije i prakse, u većini pitanja imam mnogo veće razlike sa Mimozom Kusari-Lilom, nego sa Samoopredjeljenjem. Mimoza Kusari-Lila me ne predstavlja ni politički, niti ideološki", rekao je Rahmani za Teve1.

Nacionale je prije nekoliko dana objavio audio-snimak na kojem, kako tvrde, razgovaraju šefica poslaničke grupe Pokreta Samoopredjeljenje Kusari-Lila i bivši poslanici Srpske liste Slavko Simić i Milan Radoičić.

Kusari-Lila je na pitanje novinara odgovorila da je taj razgovor bio prije dvije godine, dok je premijer Albin Kurti rekao da snimak nije ni čuo.

Izvor: Kosovo Online/Reporteri