Sudar automobila i kamiona

Danas oko 10:50 došlo je do nesreće sa smrtnim ishodom na putu Dragaš-Žur, u kojoj su poginule dvije osobe.

Prema saopštenju policije, život su izgubili 42-godišnja žena i trogodišnje dijete. Tragična nesreća dogodila se između kamiona sa prikolicom i putničkog automobila.

"03.06.2024. godine, oko 10:50 prijavljena je saobraćajna nesreća na putu Dragaš-Žur. Nadležne policijske jedinice odmah su izašle na lice mjesta. Prema prvim informacijama, u ovoj nesreći su učestvovali kamion s prikolicom i putnički automobil, a usljed nesreće pretpostavlja se da su dvije osobe preminule (žena od 42 godine i dijete od 3 godine). Njihovu smrt konstatovali su stručnjaci Hitne pomoći regionalne bolnice u Prizrenu, dok je za drugi slučaj smrt potvrđena u Hitnoj pomoći KBC-a u Prištini, pošto je povređena osoba prevezena u Prištinu", navodi se u saopštenju Policije.

U saopštenju se dalje navodi da jedinica Regionalnog saobraćaja u Prizrenu vodi istragu o slučaju i vozilima koja su učestvovala u nesreći. Na lice mjesta su izašli i visoki zvaničnici iz jedinice regionalnog saobraćaja, tužilac slučaja i druge relevantne jedinice.

Po nalogu državnog tužioca, tijela preminulih prebačena su u IML Priština, dok je osumnjičeni, nakon pružene prve pomoći, zadržan na 48 sati u policijskom pritvoru po nalogu državnog tužioca, navodi se u saopštenju.