115 je broj pobjede!

Predsjednik Samoopredjeljenja (VV) i premijer Kosova Albin Kurti, sastao se juče sa kandidatima te stranke na lokalnim izborima u Sjevernoj Mitrovici, 23. aprila.

Samoopredjeljenje je predstavilo svoje kandidate, a iz Samoopredjeljenja poručuju da je opština Sjeverna Mitrovica danas bezbjednije mjesto nego prije dvije godine.

"115 je broj pobjede! Opština Sjeverna Mitrovica je danas bezbjednije mesto nego što je bila prije dvije godine, zahvaljujući odlučnosti i ozbiljnom radu koji je centralna vlast uradila u tom djelu", navodi se na Facebook stranici Samoopredjeljenja.

Iz pokreta tvrde da je borba protiv kriminala, korupcije i "švercerske i kriminalne bande" dala dobre rezultate.

"Nema više farmi droge i kriptovaluta, ilegalnih švercerskih ruta. Prisustvo države, nove policijske stanice garantuju red i bezbjednost", navode iz ove stranke i dodaju da na to u svakodnevnoj komunikaciji sa građanima ukazuju četiri kandidata Samoopredjeljenja.

“Sa brojem 115 oni će biti novi gradonačelnici u opštinama Sjevrna Mitrovica, Zubin Potok, Zvečan i Leposavić. Erden Atić kao budući gradonačelnik Sjeverne Mitrovice, Flatron Hasani kao predsjednik opštine Zubin Potok, Fetah Peci kao predsjednik opštine Zvečan i Lulezim Hetemi iz Leposavića, imaju punu podršku građana u četiri sjeverne opštine, premijera Kurtija i ministar, sa kojima blisko sarađuju kako bi odgovorili na svako pitanje i potrebe građana u tim opštinama", dodaje se u objavi.

"Sljedeće nedjelje, 23. aprila imamo nove pobjednike u severnom dijelu naše Republike", uvjereni su u Samoopredjeljenju.

Sastanku su prisustvovali i pojedini ministri i nekoliko poslanika iz redova Samoopredjeljenja.

Izvor: Kosovo Online