Sprega sa ministrima Srbije

Ministar untrašnjih poslova Kosova Xhelal Sveçla objavio je sinoć na svom nalogu na Twitteru imena Srba za koje kaže da su vlasnici laboratorija za proizvodnju droge u sjevernoj MItrovici, imenujući Miljan Delević, Ivan Slavić, Dušan Slavić i Nikola Filđokić.

"Srpsku listu i Petkovića ove nedjelje uznemirili su neki događaji. Stvar je jednostavna: sa laboratorijama, trgovcima drogom i kriminalcima koji se koriste kao političko oruđe, lažna fasada traje tek do sljedeće policijske akcije. U roku od 24 mjeseca otkriveno je osam laboratorija za proizvodnju droge, a samo danas su pronađene tri laboratorije. Njihovi vlasnici Miljan Delević, Ivan Slavić, Dušan Slavić i Nikola Filđokić, bili su umješani u napade na Policiju Kosova. Postavljaju barikade i zastrašuju Srbe koji su odbili da sarađuju sa njima. Poslije ovih napada, posetili su ih ministar odbrane Miloš Vučević i Petković, a podržavali su ih i štitili Vučić, Srpska lista i Milan Radojčić", tvrdi Sveçla.

Dodao je da bi "srpski ministri uključeni u ove instrumentalizacije sa kriminalnim bandama" voljeli bi da ove fotografije i video snimci ne postoje" i ocjenio kako je to snažan dokaz šta se krije iza njihove takozvane politike.
  Izvor: Kosovo Online