Samoubistvo

Dvije sestre pale su sinoć sa četvrtog sprata zgrade u Uroševcu, uslijed čega je jedna zadobila tjelesne povrede, a druga – maloljetnica preminula. Policija Kosova klasifikovala je slučaj kao samoubistvo, a kako je potvrđeno za medije, starija sestra je pokušala da spase mlađu.

Klan Kosova izvestio je sinoć, pozivajući se na potvrdu glasnogovornika Policije Kosova za region Uroševca, Kanuna Veselija , da je poginula devojčica imala 15 godina, a povređena – 18 godina.

Slučaj se dogodio sinoć nakon 21.00, nakon čega su obje upućene u Urgentni centar u Uroševcu radi pružanja medicinske pomoći, a potom i u Klinički centar u Prištini.

"Uslijed toga je preminula jedna od povređenih – Z. M. stara 15 godina, potvrdili su ljekari, dok je A. M. stara 18 godina povrijeđena“, naveo je Veseli.

Kazao je da je izvršen uviđaj, te da se istražuje slučaj.

Ovog jutra isti glasnogovornik saopštio je za Gazetu Express da su osobe koje su pale sa četvrtog sprata stambene zgrade zapravo sestre.

Veseli je kazao da je slučaj za sada klasifikovan kao samoubistvo, te da je 18-godišnjakinja pokušala da spase svoju 15-godišnju sestru, koja je preminula od zadobijenih povreda.

Potvrdio je da se starija sestra nalazi na liječenju u Prištini, te da je zadobila teške tjelesne povrede.