Poslanik PDK

Poslanik Demokratske partije Kosova Mergim Lushtaku izjavio je da premijer Albin Kurti pokušava da zataška uzastopne neuspjehe svoje vlade video porukom njegovog Pokreta Samoopredjeljenje sa optužbama na račun opozicije.

Lushtaku je na Facebooku naveo da je vrijeme da građani kažu da je dosta demagogije i bajki Kurtijeve vlade jer se suočavaju sa velikim ekonomskim poteškoćama koje su rezultat neznanja i bahatosti Vlade Kosova.

"Napad je najbolja obrana! Ovaj citat najbolje odgovara gubitniku Albinu, koji pokušava da zataška uzastopne neuspjehe svoje vlade video porukom pokušavajući da okrivi opoziciju. Poštovani građani, vi koji se svakodnevno suočavate sa velikim ekonomskim poteškoćama, kao rezultat neznanja i bahatosti Kurtijeve vlade, vi koji ste verovali u Pokret Samoopredjeljenje, u tzv. vladavinu nade, sada je trenutak za razmišljanje, sada je vrijeme da se kaže: dosta je bilo demagogije i bajki!", poručio je Lushtaku.

Prema njegovim riječima, Kurtijeva vlada ima sve u svojim rukama, ali je neuspješna i propada zbog promašaja u ekonomskom oživljavanju, zdravstvu, obrazovanju, bezbjednosti, mnogo puta pominjanoj borbi protiv korupcije, borbi protiv nepotizma i u drugim oblastima.

Izvor: Kosovo Online