Akcija Policije Kosova

Ministar unutrašnjih poslova Xhelal Sveçla saopštio je da je upravo otkriveno preko 90 kg droge marihuane i da su dvije osobe uhapšene, a takođe je dao naređenje da neće kompromitovati nijednog pojedinca i da će uništiti bilo koju organizovanu kriminalnu grupu, koja trguje ili uzgaja drogu na Kosovu.

On je, između ostalog, na Facebooku napisao da je zabrinutost građana za širenje upotrebe raznih vrsta droga, posebno djece, poziv institucijama na rad i beskompromisnu ​​borbu protiv kriminalnih grupa.

"Ovo je nastavak našeg zajedničkog zalaganja u borbi protiv narkotika koja se uspješno razvija na cijeloj teritoriji Republike Kosovo. Zahvalnost svim zvaničnicima koji su maksimalno angažovani u ovom pravcu, da unište kriminalne grupe i da našu zemlju učine bezbjednom za sve. Poruka je jasna: nećemo praviti kompromise ni sa jednom osobom i uništićemo svaku organizovanu kriminalnu grupu koja se bavi trgovinom ili gajenjem droge na Kosovu. Radićemo to svaki dan i na svakom uglu Kosova“, napisao je ministar Sveçla.