Tužilaštvo

U spisima tužilaštva se navodi da se sumnja da je motiv ovog ubistva vezan za paljenje automobila brata osumnjičenog – rep pevača Bute i da je osumnjičeni tvrdio da je automobil zapalio oštećeni G.H.

"Poslije ranijeg spora u vezi sa automobilom njegovog brata za šta je optuženi navodno okrivio sada pokojnog da ga je zapalio, prilikom susreta sa njim pucao je u njegovom pravcu iz vatrenog oružja sedam puta, u kom slučaju je od posljedica zadobijenih rana, on preminuo“, kaže se u dosijeu tužilaštva u Uroševcu.

U spisu se navodi da je osumnjičeni izvršio ubistvo sa predumišljajem. Tužilaštvo je dostavilo i slike sa sigurnosnih kamera na tom prostoru. Prema iskazu svjedoka na licu mjesta, koji je opisan u spisima tužilaštva, osumnjičeni K.J. se sumnjiči da je, dok je oštećeni šetao sa nekim svojim prijateljima, išao iza u automobilu tipa "AUDI A7“ i zaustavio se ispred pijace "E…M….“ i ispalio hice na žrtvu.

U spisu se navodi da su oštećenog prijatelji odvezli taksijem u Urgentni centar, ali tamo su ljekari konstatovali njegovu smrt.

Na osnovu dokaza koje je tužilaštvo pribavilo na licu mjesta, Tužilaštvo je od suda zatražilo određivanje pritvora osumnjičenom K.J. koji se sumnjiči da je izvršio ubistvo.