Povređenih nema

Tokom akcije policije u kojoj je juče otkrivena laboratorija za proizvodnju narkotika, nepoznate osobe u Zvečanu pucale su na pripadnike policije, a kako je saopštila policija na mjestu događaja pronađeno je 26 čaura.

"Dok su policijske jedinice dežurale, nepoznati osumnjičeni su pucali na policajce. Na mjestu događaja pronađeno je i zaplenjeno 26 čaura za vatreno oružje. Nije bilo izvještaja o povređenima. Slučaj je pod istragom nadležnih jedinica”, navodi se u policijskom izvještaju.

Akcija policije u Izvoru u Zvečanu rezultirala je otkrivanjem laboratorije za drogu u kojoj je bilo oko 10.000 stabljika marihuane, ali niko još nije uhapšen.

Ministar unutrašnjih poslova Xhelal Sveçla rekao je da je vrijednost zaplenjene droge oko šest miliona eura, dok je vrijednost opreme 1,5 miliona eura.

Šef odjeljenja za borbu protiv droge u policiji Reshat Murseli rekao je da je policija na sjeveru došla do podataka da je vlasnik laboratorije za proizvodnju narkotika u Zvečanu srpske nacionalnosti i da je njegovo ime poznato policiji, prenosi Reporteri.

"Prema informacijama koje stižu iz Područne uprave policije na sjeveru tokom zajedničke akcije Policije i Carine u blizini lokacije čula se pucnjava, ali povređenih nema", rekao je Murseli.

Istakao je da niko nije uhapšen, ali da je policija saznala identitet vlasnik imanja u Zvečanu i da je on srpske nacionalnosti.

Izvor: Kosovo Online/Reporteri