Sada je jasno da to nije

Poslanica Demokratskog saveza Kosova Hykmete Bajrami rekla je da je veoma važno što na skupštinskoj sjednici o energetskoj krizi na Kosovu nije izglasan prijedlog za smanjenje cijene struje i prokomentarisala da se Kurti u kampanji predstavljao kao mađioničar, prenosi Indeksonlajn.

Ona je podsjetila  da se to dogodilo nakon što su poslanici napustili salu, pa će ova tačka će ponovo biti stavljena na glasanje na sljedećoj sjednici.

“Poslanici vladajuće stranke su izašli da spriječe glasanje ove rezolucije. Mislim da su namjerno izašli da ne dozvole da se glasa. Bilo je nekih prijedloga opozicije da vlast uzme u obzir prijedloge, vjerujem da su to dobra rješenja za građane”, rekla je poslanica.

Dalje je navela da je za građane ovo nedopustivo i podsjetila da je za Vladu glasalo 51 odsto građana.

“Vlada je došla na vlast, dajući obećanja koja niko nije mogao da ispuni. Jasno je da ni sada to ne mogu sami”, rekla je ona.

Bajrami je dalje govorila da su Kurti i njegov kabinet sada govore da nisu mađioničari, po njenim riječima, iako su se tako predstavljali kada su bili u opoziciji.

“Ne čudi nas potpuna promena njihovog stava, ne čudi nas što neće uspjeti da ispune svoja obećanja, to smo vidjeli u prvim danima. Rekao bih da je upravljanje ozbiljan sport. Kada uđete tamo nemate sve nadležnosti, onda možete da se ponašate kako su okolnosti i faktori koji utiču“, rekla je Bajrami.

Izvor: Kosovo Online/Indeksonline.net