Predsjednik SDP-a

Predsjednik Socijaldemokratske partije Dardan Molliqaj kaže da je dobio poziv policije da iznese svoje sumnje u vezi sa kolapsom dva bloka u Kosovskoj energetskoj korporaciji (KEK), bloka A3 i A5.

"Danas sam primio poziv policije, odnosno Odjeljenja za kriminal i korupciju, da iznesem nedoumice i pitanja koja smo postavili na konferenciji za medije povodom sumnjivog kolapsa blokova A3 i A5", napisao je Molliqaj na Facebooku.

On je pozvao stručnjake iz oblasti energetike i svakoga ko može imati dodatne informacije o tome da mu se javi, i dodao da će saznanja koja već ima, predočiti sutra policiji.

"Pozivam sve stručnjake iz oblasti energetike, svakog zaposlenog u KEK i KEDS i svakog građanina koji može imati dodatne informacije o ovom pitanju i takvim pitanjima da mi ih dostave. Sve informacije će biti tretirane povjerljivo. Sutra, tokom dana, mi ćemo naše nalaze predati policiji. Naš zahtjev za istragu, transparentnost, odgovornost i sprovođenje pravde mora ići do kraja", naveo je Molliqaj.

Izvor: Kosovo Online