Sudar automobila i kamiona

Teška saobraćajna nesreća dogodila se večeras nedaleko od Kline kada su se sudarili automobil i kamion. Preminule su dvije osobe, od kojih je jedna maloljetna, potvrdili su iz policije.

Portparol policije Daut Hoxha, kazao je večeras za Zeri da se nesreća dogodila na putu Priština – Peć, u selu Zajmovo kod Kline.

Hoxha je nešto ranije rekao da su u nesreći koja se dogodila u 18.25 učestvovali kamion lokalnih i automobil stranih registarskih tablica, te da su povređeni muškarac, žena i djete.

Međutim, u međuvremenu je više medija javilo, pozivajući se na svoja saznanja, da su usljed zadobijenih povreda preminule dvije osobe, što je zatim potvrdila i policija.

List Zeri javio je, pozivajući se na potvrdu portparola policije u Peći, Fadila Gashija, da su dvije osobe u međuvremenu preminule.

„Usljed nesreće, dvije povređene osobe koje su upućene u regionalnu bolnicu u Peći su, nažalost, došle do bolnice bez znakova života“, kazao je Gashi.

Iz policije su ujedno potvrdili za Kohu da je među poginulima i djete. Tijela preminulih poslata su na obdukciju u Institut za sudsku medicinu.