Za to postoje dokazi!?

Sin i brat uhapšenih za trostruko ubistvo u Glođanu prije dvije nedjelje, rekao je da njegov otac i braća nemaju ništa sa tim ubistvom i da za to postoje dokazi, prenosi Gazeta express.

Za ubistvo u Glođanu u kome su ubijeni vozač autobusa i dvoje učenika, osumnjičeni su Halil Mehmetaj i njegovi sinovi Kreshnik i Malsor, inače otac i braća 20-godišnje studentkinje koja je prošle godine izvršila samoubistvo.

Brat i sin uhapšenih rekao je za Signal da je njegov otac u vrijeme ubistva u Glođanu bio sa drugim mještanima, da je jedan njegov brat bio na poslu, a drugi kod kuće.

"U ime porodice uvjeravam vas da su moj otac i braća nevini. Naša porodica nema ništa sa ubistvom u Glođanu. Moj otac ima desetine svjedoka koji su bili sa njim u trenutku tragedije, moj mlađi brat na poslu u Đakovici, drugi kod kuće sa majkom. Ima 100 dokaza koji to mogu da potvrde", rekao je on i dodao da treba da bude sramota sve koji su učestvovali u hapšenju nevinih.

Portal Signal preneo je sinoć da Halil i njegovi sinovi nisu osumnjičeni za trostruko ubistvo, već za podstrekivanje i izvršenje ubistva, kao i da je četvrti osumnjičeni u bjekstvu.

Mediji povezali su slučaj trostrukog ubistva u Glođanu sa samoubistvom 20-godišnje studentkinje iz tog mjesta prošle godine.

Izvor: Gazeta Express/Kosovoonline