Nevećinske zajednice, žene i ...

Vlada Kosova pozvala je „sve zainteresovane građane iz nevećinskih zajednica, žene i druge zainteresovane strane“ da se prijave na otvorene konkurse za posao u tri javna preduzeća.

Iz kabineta premijera saopštili su da je generalni sekretar ovog kabineta otvorio konkurs za članove nadzornog odbora Trepče.

„Sve zainteresovane strane iz nevećinskih zajednica, žene i druge zainteresovane strane koje će zastupati interese opštine u kojoj Trepča a. d. posluje, pozivamo da se prijave za mesto člana nadzornog odbora kompanije Trepča a. d“, poručili su.

Dalje se navodi da dokumentacija koja se dostavlja mora biti u zatvorenoj koverti na kojoj piše ime i prezime i naziv javnog preduzeća za koje se kandidat prijavljuje.

Koverta mora biti dostavljena kancelariji generalnog sekretara Kancelarije premijera, u zgradi Vlade, 1. sprat, broj kancelarije 34.

Rok za konkrus je otvoren do 20. juna 2021.

Vlada takođe poziva sve zainteresovane iz nevećinskih zajednica, žene i osobe sa posebnim potrebama da se prijave na konkurs i za direktore odbora centralnih javnih preduzeća – Pošte Kosova, Regionalnog vodovodnog preduzeća u Gnjilanu.

Rok za konkurs za ova dva preduzeća je do 10 juna.

Dokumentacija takođe mora biti u zatvorenoj koverti na kojoj je napisano ime i prezime kao i naziv javnog preduzeća, a dostavlja se Vladinom koordinacionom sekretarijatu – u zgradi vlade, 1. sprat, kancelarija br. P34.

Više informacija u vezi sa konkurskom možete pronaći OVDJE ili pozovite 038/200 14 400.