Predsjednik poslovnog saveza

Predsjednik Poslovnog saveza Kosova Agim Shahini u objavi na Facebooku navodi da je Kosovo izborom predsjednika izbjeglo nove izbore i uštedelo 20 miliona eura i naglasio da preduzeća i građani očekuju brze odluke za izlazak iz ekonomske, pandemijske i političke krize.

Shahini je istakao da je Kosovo uštedelo vrijeme i novac kroz izbor predsjednika i izbjegavanje ponovnog izlaska na birališta.

„Kosovski poslovni savez procjenjuje sinoćnjo glasanje kao spas od vanrednih izbora, gubljenja vremena i potrošnje više od 20 miliona eura. Odrednica izbora za predsjednika bile su samostalne odluke članova parlamenta donesene nezavisno od stranke“, naveo je Shahini.

Shahini je istakao da preduzeća i građani Kosova očekuju brze odluke za izlazak iz krize i poželeo Osmani uspjeh u obavljanju funkcije predsjednice Kosova.

„Kosovska preduzeća i građani očekuju brze odluke za izlazak iz ekonomske, pandemijske i političke krize koja bi se u nedostatku institucija još više produbila. Kosovski poslovni savez želi predsjednici Kosova Vjosi Osmani Sadriu uspjeh u vođstvu građana bez vjerskih, političkih i nacionalnih razlika“, napisao je predsjednik Kosovskog poslovnog saveza.

Izvor: Kosovo Online