Gradonačelnik Prizrena

Gradonačelnik Prizrena Mythaher Haskuka optužio je neke članove Samoopredjeljenja (VV) da sarađuju sa PDK i LDK i drugim strankama protiv njega, prenosi Gazeta Express.

"Žalosno je što ne prvi put neki članovi Samoopredjeljenja koordiniraju sa onima iz PDK, LDK, NISMA i AAK, kako bi sabotirali vladine projekte“, napisao je Haskuka na Facebooku.

Član skupštine Samoopredjeljenje, Karanfil Haxhillari, na sjednici održanoj u Skupštini opštine Prizren nazvao je ovu optužbu sramotnom i nelogičnom, rekavši da za nedostatak broja u Skupštini nije krivo Samoopredjeljenje.

Haxhillari se obratio Haskuki, rekavši da je ova izjava „potpuno nelogična“, jer su članovi skupštine uvijek glasali za.

"Sramota za gradonačelnika. Napadati bez ikakvih činjenica, zaista je žalosno. Sve tačke dnevnog reda su stavljene na dnevni red bez konsultacija. Ova ozbiljna optužba će biti razmatrana na partijskim organima“, rekao je Haxhillari.

Haskuka je takođe rekao da odbornici skupštine opštine Prizren nisu glasali za tačku dnevnog reda u vezi sa nacrtom odluke o dodjeli opštinske imovine organizacijama civilnog društva.

Izvor: Kosovo Online/Gazeta express