Povređene tri osobe

Povodom incidenta koji se sinoć dogodio u jednom restoranu u Lapljem Selu, u kom su povređene tri osobe, portparol Policije Kosova za region Prištine Agron Borovci rekao da je policija identifikovala četvoricu osumnjičenih, dvojica su uhapšena, dok se dvojica nalaze u bjekstvu, prenosi Gazeta Express.

On je naveo da je preliminarna istraga pokazala da su osumnjični bili pod dejstvom alkohola.

"Preliminarna istraga otkrila je da su osumnjičeni, koji su bili gosti tog restorana, bili pod dejstvom alkohola. Njiovi postupci su eskalirali, a jedan od njih je ispred restorana pucao iz vatrenog oružja", rekao je Borovci.

On je ponovio da je sinoć oko 22 sata prijavljeno da je u restoranu "Bela Vista" došlo do spora zbog zahteva za pružanje usluge van propisanog vremenskog ograničanja između gostiju i zaposlenih u restoranu.

"Odmah nakon prijave, nadležne policijske jedinice su izašle na lice mjesta i preduzele neophodnu policijsku istragu kako bi se razjasnile sve okolnosti u ovom slučaju“, rekao je Borovci.

Borovci je naveo da su u incidentu povređene tri osobe koje su zatražile medicinsku pomoć. Dvije osobe su puštene kući nakon ukazane medicinske pomoći, a jedan je zadržan u bolnici.

Policija je uhapsila dva muškarca, a po nalogu državnog tužioca njima je određen pritivor u trajanju od 48 sati.

Izvor: Kosovo Online/Gazeta express