Kosovski biznismen Burim Piraj, uprkos ekonomskim problemima izazvanim pandemijom koronavirusa, isplatio je i ove godine svojim zaposlenim radnicima 14. platu.

On je u objavi na Facebooku istakao da je to uradio zahvaljujući uspjehu kompanije koju vodi i zahvalio radnicima, ali i potrošačima, koji su zajedno pokazali da i na Kosovu postoje kapaciteti za izradu proizvoda najvišeg svjetskog kvaliteta.

"Hvala saradnicima koji zajedno rade u 'Meka Halal Foodu', hvala našim kupcima u čijoj smo službi danonoćno i koji su nam omogućili da zajedno postignemo uspjeh i pokažemo da i mi na Kosovu imamo znanje i kapacitet za proizvodnju kvalitetnih proizvoda. I ove godine je isplaćena 14. plata, kao i godinama unazad! Neka nam Bog podari još više uspjeha i zdravlja! Bog blagoslovio svakog pojedinca koji kupuje lokalne proizvode", napisao je Piraj.

Pandemija koronavirusa pogodila je mnoga preduzeća na Kosovu i ostavlja ozbiljne tragove na ekonomiju, ali uprkos tome, Piraj je svojim radnicima sredinom prošle godine isplatio 13. platu, a već na startu nove godine su zaposleni u ovoj firmi dobili i 14. platu.

Izvor: Kosovo Online