Šokirala stravičnom istinom o tri godine pakla

Imala je sve što jedno dijete može poželjeti. Predivno djetinjstvo, brižne roditelje, dobre prijatelje, bila je nadarena učenica i sanjala o tome da postane forenzičarka. A tada, u dobi od 12 godina, sve se promijenio. Život joj se pretvorio u pakao...

Tokom svoje osnovne škole Katie su smatrali nadarenom, a san joj je bio postati forenzičarka. Živjela je u savršenoj obitelji, imala pažljive roditelje koji su joj čitali priče za laku noć, no u dobi od 12 godina njen se život u potpunosti promijenio, a događaji koji su uslijedili zauvijek su je obilježili.
Jednog dana, kada je sjedila s prijateljem na stepenicama, prišla su joj dva brata Pakistanca te je ubrzo "sprijateljili" s alkoholom i cigaretama. To je bio sam početak najgore noćne more koju možete zamisliti. 
Obasipajući se s pažnjom, nije ni slutila kako se ispod tog njihovog naizgled prijateljskog ponašanja krije pokušaj da je iskoriste za seks.
Tri godine bila žrtva seksualnog zlostavljanja, policija ignorirala njene tvrdnje
Toekom iduće tri godine ova je djevojka postala žrtva nasilnog seksualnog zlostavljanja jedne bande, koja ju je nekoliko stotina puta prodala za seks širom Britanije.
Ono što najviše šokira jest činjenica da je Katie zlostavljanje prijavila policiji i socijalnoj službi, no niko joj nije želio pomoći.
S obzirom da je pred njenim zlostavljačima izdržavanje kazne, odlučila je i prvi put javno progovoriti o svojoj trogodišnjoj noćnoj mori.
Uvjerili su me da su stari prijatelji i roditelji moji najveći neprijatelji
"Bila sam štreberica u školi, a šest mjeseci nakon što su me braća Pakistanci 'regrutirali' postala sam neko ko se nije pojavljivao u školi danima, a kada sam i došla, bila sam potpuno prljava i neugledna. I sada mi je prestrašno kada pomislim na to", ispričala je za Daily Mail.
I dan danas joj nije jasno kako je kći uzornih roditelja (otac joj je inženjer) mogla postati žrtva takvog nasilja.
"Na početku se činilo kao da mi žele biti najbolji prijatelji, no ubrzo su me udaljili od svih prijatelja, a roditelje mi prikazali kao najveće neprijatelje. Uvjerili su me da me moji stari prijatelji više ne vole", ispričala je Katie šokantnu istinu.
Nakon nekoliko mjeseci prijateljstva braća su počela od mene tražiti seks, pretvarajući se da žele pravu ljubavnu vezu. No, kada sam ih počela odbijati postali su nasilni.
Radili su samnom sve što su željeli, ma koliko odvratno bilo
Ubrzo su me prisiljavali da idem na "zabave" na kojima su se na meni redali svi koji su došli na nju. I kada bih odbila, svejedno bi to učinili. Nekad je u sobi desetak muškaraca čekalo na seks, dodala je.
"Mislili su da mi mogu raditi baš sve što požele, ma koliko odvratno bilo. Došla sam i situaciju u kojoj sam se mentalno isključila i prepuštala", ispričala je Katie priču koja je sablaznila svijet.
U dobi od 14 godina prijavila je zlostavljanje svom staratelju, no on je ignorirao njene tvrdnje.
Mjesec dana nakon što je navršila 15 godina, isto je učinila i na policiji, te prijavila jednog od svojih zlostavljača, no umjesto da istraže slučaj, policija joj je prijetila da će je uhititi jer trati njihovo dragocjeno vrijeme.
Iako se žrtva ovog brutalnog maloljetničkog zlostavljanja danas nalazi u sretnoj dugogodišnjoj ljubavnoj vezi, ne može izbrisati strašnu prošlost, a sjećanje na trogodišnju noćnu moru nešto je s čime se mora iznova boriti svaki dan.
Dijagnosticiran joj je posttraumatski stresni i opsesivno - kompulzivni poremećaj te boluje od teških napada depresije. 
Katieno pravo ime nije objavljeno kako bi se zaštitila njena anonimnost.