U masovnoj tuči

I dalje se istražuju okolnosti incidenta koji se dogodio juče oko oko 16 časova pored bezinske pumpe na putu između Arbane i Landovice, gdje je jedna osoba ranjena iz vatrenog oružja, javljaju iz policije.

Prema prvim rezultatima istrage, najmanje šest osoba je učestvovalo u masovnoj tuči gdje je upotrebljeno i vatreno oružje. Ranjena osoba je prebačena u Hitnoj službi Regionalne bolnice u Prizrenu i prema i prema izjavi ljekara njegove prostrelne rane nisu opasne po život. Medicinska pomoć je ukazana još jednoj osobi koja je u tuči zadobila povrede od čvrstog predmeta.

Policija je izvršila uviđaj i pretresla tri lokacije u potrazi za dokazima, zaplijenila tri vozila koja su osumnjičeni koristili, ali nije pronašla pištolj iz kojeg je pucano u obračunu.

Po odluci javnog tužioca određeno je 48-satno zadržavanje šest osoba koje su učestvovale u ovom obračunu. Pritvoreni su: Drilon B., Sazan B., Laurent M., Leonard B., Gjergj B. i Kushtrim B.

Postoje indicije da je do svađe i obračuna došlo nakon razmerica, stoji u saopštenju Direktorijata regionalne policije u Prizrenu.