Smrt službenika Vlade Kosova

Za ubistvo Hamdi Sope, zaposlenog u kancelariji za medije u kabinetu premijera Kosova, osumnjičene su njegova supruga i dvije ćerke, piše danas list "Zëri". Prema dokazima pronađenim u stanu Sope, koji je u utorak prema prvim informacijama skočio sa devetog sprata zgrade u kojoj je stanovao i izvršio samoubistvo, proizilazi da je on prethodno zadobio tri povrijede oštrim predmetom.

Njegova supruga i dvije kćeri su jedini osumnjičeni za smrt Hamdi Sope, službenika za informisanje u Vladi Kosova. Na ovu sumnju ukazuju dokazi utvrđeni istragom u stanu pokojnog Sopija. On je pao sa devetog sprata njegovog balkona u utorak popodne. No, prije pada on je na tijelu imao tri uboda nožem u predjelu stromaka.

Prema dokazima pronađenim u stanu Sope, koji je u utorak prema prvim informacijama skočio sa devetog sprata zgrade u kojoj je stanovao i izvršio samoubistvo, proizilazi da je on prethodno zadobio tri povrede oštrim predmetom, piše Zëri.
Istražitelji su ispod mašine za pranje rublja pronašli nož na kojem su tragovi krvi.
 "Istraga sumnja da je on pogođen nožem u kupatilu, da je hodao kroz hodnik i stigao do balkona, odakle je skočio. Tokom puta kojim je hodao mi smo pronašli tragove krvi", rekao je izvor lista blizak istrazi. 
Obdukcija je pokazala da ubodi nožem u prednjem dijelu tijela nisu bili smrtonosni. Supruga i dvije kćeri su policiji izjavile da je Sopa skočio sa devetog sprata i izvršio samoubistvo. 
Tužilac nije hteo da potvrdi da li je otvorena istraga i ima li osumnjičenih, ali je potvrdio da se slučaj vodi kao smrt u sumnjivim okolnostima.