Pretukla je i poslala u bolnicu

Policija u Uroševcu uhapsila je 29-godišnjeg muškarca, pošto je isti muškarac, svoju tridesetogodišnju djevojku tri dana zaredom držao zaključanu u svojoj sobi, maltretirao, nanevši joj i tjelesne povrede.

Kako se navodi u saopštenju policije, incident se dogodio prekjučer oko 11.30 časova u Uroševcu, prenosi Zeri.info.

„Regionalna policija Uroševca dobila je informaciju da je danas oko 11.30 časova u ulici „Enver Topali“ u Uroševcu došlo do nasilja u porodici i nanošenja tjelesnih povreda. U vezi sa ovim, policija je odmah preduzela potrebne radnje i izašla na mjesto događaja“, navodi se u saopštenju policije.

Dalje, prema saopštenju policije, poznato je da se u slučaj uključila Jedinica za borbu protiv nasilja u porodici, koja je uhapsila lice A.SH., muškarca sa Kosova, starog 29 godina, koji je prije dva dana, zbog tzv. spora naneo fizičke povrede njegovoj 30-godišnjoj djevojci M.A. sa Kosova i držao je zaključanu u prostoriji kuće tri uzastopna dana.

„Žrtva M.A. je uspjela da obavjesti svoje komšije i oni su potom obavjestili policiju. Oštećena je poslata na ljekarsko zbrinjavanje u Urgentni centar u Uroševcu, dok je policija osumnjičenog sprovela u policijsku stanicu u Uroševcu i nakon saslušanja od strane policijskih istražitelja, odlukom tužioca Osnovnog tužilaštva u Uroševcu, osumnjičenom A.Sh. je određeno zadržavanje do 48 sati, radi daljeg istražnog postupka”, navodi se u saopštenju Policije.

Izvor: Zeri/Kossev