Osumnjičeni uhapšen

Jedna osoba je ubijena, a nekoliko drugih je ranjeno nakon nesporazuma između nekoliko ljudi, u četvrtak uveče u selu Gadimlje u Lipljanu.

Vijest je za Kohu potvrdio portparol policije za region Prištine Agron Borovci, koji je rekao da je policija uhapsila jednu osobu kao glavnog osumnjičenog.

„Oko 22.00, policija je dobila informacije o ubistvu koje se dogodilo u ulici „6 Maj“ u selu Gadimlje u Lipljanu. Policija je odmah po prijemu informacija izašla na lice mjesta i preduzela sve neophodne radnje koje se sastoje u istrazi okolnosti koje karakterišu događaj. Od prvih informacija pokrenute su sumnje da je nesporazum više osoba za posljedicu imao ubistvo jedne osobe, dok se takođe sumnja da su neke osobe povređene. Policija je uhapsila jednu osobu kao glavnog osumnjičenog i zaplenila oružje za koje se sumnja da je oružje korišćeno u slučaju“, rekao je Borovci.

Prema njegovim riječima, trenutno je u toku početna faza preduzimanja istražnih radnji i ispitivanja mjesta događaja radi potpunog izvještavanja o slučaju.